PRODUKTY
# półtusze świeże
# półtusze mrożone
# elementy świeże
# elementy mrożone
# produkty uboczne świeże
# produkty uboczne mrożone
PÓŁTUSZE MROŻONE
Nr | Asortyment | Cena |
1 | Półtusze E/U | 0.00 |
2 | Półtusze E/U (agenc.) | 0.00 |
3 | Szynka z/k z/g | 0.00 |
4 | Szynka 4D | 0.00 |
5 | Szynka 3D | 0.00 |
6 | Schab z/k | 0.00 |
7 | Schab b/k | 0.00 |
8 | Polędwiczki | 0.00 |
9 | Karkówka z/k | 0.00 |
10 | Karkówka b/k | 0.00 |
11 | Łopatka z/k z/g | 0.00 |
12 | Łopatka 4D | 0.00 |
13 | Łopatka 3D | 0.00 |
14 | Golonka | 0.00 |
15 | Mięso drobne II 50/50 | 0.00 |
16 | Mięso drobne II 80/20 | 0.00 |
17 | III wieprzowa | 0.00 |
18 | IV wieprzowa | 0.00 |
19 | I wieprzowa | 0.00 |
20 | Boczek w/c z/s z/ż | 0.00 |
21 | Boczek w/c b/s łuskany | 0.00 |
22 | Biodrówka | 0.00 |
23 | Półtusze z macior | 0.00 |
24 | Półtusze z macior (agenc.) | 0.00 |
25 | Skórki | 0.00 |
26 | Słonina | 0.00 |
27 | Tłuszcz drobny | 0.00 |
28 | Tłuszcz pachwinowy | 0.00 |
29 | Kości rurkowe | 0.00 |
30 | Kości schabowe, karkowe | 0.00 |
31 | Pachwina | 0.00 |
32 | Podgardle z/s | 0.00 |
33 | Podgardle b/s | 0.00 |
34 | Nogi przednie, tylne | 0.00 |
35 | Głowa | 0.00 |
36 | Ogon | 0.00 |
37 | Żeberka trójkąty | 0.00 |
38 | Żeberka paski | 0.00 |
39 | Kości mostki | 0.00 |
40 | Ośrodki wieprzowe | 0.00 |
41 | Nerki wieprzowe | 0.00 |
42 | Żołądki | 0.00 |
43 | Serca | 0.00 |
44 | Wątroba | 0.00 |
45 | Ozory | 0.00 |
46 | 0.00 |